Logo

Peberbøf i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk sort peber grovmalet
175 g bøf af afpudset tykstegsfilet
15 g smør
1 spsk majs- eller vindruekerneolie
2 champignon i skiver
2 spsk flødeost med peberrod
1 spsk cognac
Pynt: Tomatbåde

Opvarm et lille bruningsfad i 4 min på højste effekt, eller efter mikroovnens fabrikantens brugsanvisning.
Drys imens halvdelen af peberet over bøffen og tryk det godt fast i overfladen.
Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og tryk det fast.
Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen deri.
Steg 45 sek. på højste effekt.
Vend bøffen og steg 20-60 sek. på højste effekt, afhængigt af, hvor gennemstegt bøffen ønskes.
Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften.
Kog i 20-30 sek. på højste effekt.
Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad.
Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet.
Rør rundt og kog i 45 sek. på højste effekt.
Rør rundt igen.
Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her