Logo

Farseret kanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin á 1,2-1,5 kg
1 kaninlever
1 stilk bladselleri
1 stort løg
½ tsk basilikum
¼ tsk rosmarin
3-4 skiver uskorpet franskbrød
1 æggehvide
1 bundt. persille
salt og peber

Bland grofthakket lever (med kniv), fintsnittet bladselleri, finthakket løg, basilikum, rosmarin og salt.
Opblød franskbrødet i lidt mælk.
Tryk med let hånd det overskydende mælk af.
Bland brødet med den krydrede lever og æggehviden.
Kom blandingen i den rengjorte kanin.
Sy sammen med bomuldsgarn.
Kaninen gnides med lidt salt, pakkes med 5 stilke persille i en stegefilm/pose.
Læg kaninen i en bradepande eller et ovnfast fad og sæt den i ovnen ved 200°C. Stegetid ca. 1 ¼ time.
Stegefilmen fjernes de sidste 10 minutter.
Persillen fjernes og kaninen efterbrunes under grillen.
Kaninen deles i passende stykker og anrettes i et dybt fad.
Serveres med råstegte kartofler og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her