Logo

Farseret kalvemørbrad med trøffelsky, kartoffelpandekager samt grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

650 g kalvemørbrad (afpudset)
350 g hakket kalkunbryst
100 g fedtnet
2 æggehvider
1 ½ dl piskefløde
10-12 pistacienødder
½ dl cognac
salt
peber

Trøffelsky:
2 l. grundsky
½ dl cognac
1 tsk hakket trøffelkoncentrat, eller frisk trøffel

kartoffelpandekager:
800 g kartofler
2 æg
Blandede krydderurter

Tilbehør:
1 stor buket broccoli
12 minimajs
12 gulerødder med top (små)
250 g svampe

Farseret kalvemørbrad:
Kalvemørbraden brunes af. Kalkunkødet blendes og røres med piskefløde, æggehvider, cognac samt salt og peber, (lidt ad gangen). Til sidst vendes pistacienødder i.
Fedtnettet bredes ud på et bord, hvorpå farsen fordeles. Mørbraden lægges på og pakkes ind. Den farserede mørbrad steges ca. 25 min., ved 200 º C, i varmluftsovn. Mørbraden tages ud og trækker i 10 min., før den udskæres i tynde skiver .

Trøffelsky:
Skyen indkoges til ½ liter og tilsættes cognac og trøffel. Saucen kan eventuelt jævnes med lidt Maizenamel, udrørt i koldt vand.

Kartoffelpandekager:
Kartoflerne skrælles, skylles og rives på et råkostjern. Kartoflerne vendes i de 2 udpiskede æg, som er tilsat hakkede krydderurter. Kartoflerne steges som 8-10 små pandekager, på en varm pande med olie.

Tilbehør:
Broccolien deles i små buketter og koges sprøde i letsaltet vand. Minimajs og gulerødder vaskes, og koges ligeledes sprøde i letsaltet vand. Svampene skylles, tørres, og deles i mindre stykker. Steges i olie eller smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her