Logo

Hjemmelavet fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g laks- og torskefilet
250 g gulerod, squash, rød peber ( eller hvad man har af rodfrugter)
dild eller basilikum
salt
peber
1 smørklat
600 g hjemmelavet fiskefond
2 ½ dl fløde

Fiskesuppe:
Begynd med at snitte grønsagerne i meget fine stave. Kom fiskefonden i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og lad det små koge i ca. 1-2 min. Skær fiskestykkerne i tern og kom dem i gryden sammen med de finthakkede grønsager. Lad igen suppen få et opkog og lad den simre i ca. 1 min. Til sidst smages suppen til med salt og peber, hakket frisk basilikum eller dild og monteres med 1 smørklat. (kan evt. undlades).

Server fiskesuppen med flûtes el. lign.

Fiskefond:
Fonden er kogt på ben fra torsk, skærising, kuller og havtasker. Af grønsager er der brugt snittede gulerødder, selleri, og porre samt dild- og persille kviste. Desuden er der brugt salt, peber, karry, hvidvin, og laurbærblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her