120 gram gulerødder
120 gram bønner
120 gram kartofler
120 gram auberginer
120 gram ærter
2 ¼ dl vand
Sauce
60 gram revet kokosnød
4 stk skårne grønne chilier
ca.1 ½ dl vand
2 spsk birkes
1 ½ tsk salt
3 stk hakkede tomater
1 spsk yoghurt
ca.1 tsk garam masala
ris
en smule grøn koriander
Det hele skæres i små stykker og kommes i vand. Alt skal med. Lad det koge op, kom låg på og lad det koge 3-4 minutter.
Imens laves den aldeles pragtfulde sauce.
Kom kokosnød og grønne chilier sammen med vand, birkes og salt. Læg låget på og lad blenderen gøre arbejdet. Denne blanding hældes over grønsagerne og blandes godt.
Når det har stået 5 minutter, tilsættes de hakkede tomater, yoghurt og garam masala. Bland det godt og lad det stå yderligere 5 minutter, indtil tomaterne er gået i ét med saucen. Så skal det bare serveres.
Smager vidunderligt sammen med ris. Risen opsuger kormaens gode safter. Og så garneres med en smule grøn koriander.