Logo

Bagt torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt torsk

4 skiver torsk, portions udskåren

hvedemel, salt og peber

1 fiskebouillonterning

3 løg

2 laurbærblade

smør eller margarine

persille

 

Tilbehør: kogte kartofler eller Kartoffelmos 

finskåren julesalat i Sennepsmarinade

 

 

 

Skyl fiskeskiverne, tryk dem af i køkkenrulle og vend dem i hvedemel, der er blandet med salt og peber.

Læg dem i smurt, ildfast fad.

Opløs fi­skebouillonterningen i 2,5 l kogende vand, og lad de grofthakkede løg og laurbærbladene koge heri i 5 minutter.

Hæld det ved fisken og fordel smør eller margarine i små klatter over retten.

Læg låg el­ler alufolie over fadet og stil det i en 225°C varm ovn i ca. 45 minut­ter.

Drys ved serveringen med persille og server kogte kartofler eller kartoffelmos samt julesalat i sennepsmarinade til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her