(Til 4 personer)
500 g bær
150 g rørsukker
Creme:
250 ml Cremefine til Madlavning
2,5 dl sødmælk
2 stænger vanilje
150 g sukker
6 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk hvedemel
1 pose makroner
250 ml Cremefine til Piskning
Kog bær og sukker op og lad det simre i 10-15 minutter. Køl bærmassen af.
Kog mælk og Cremefine til Madlavning sammen med vaniljestangen.
Hæld det i en skål til afkøling.
Pisk æggeblommer, hvedemel og sukker til en æggesnaps.
Tilsæt mælkemassen og pisk det sammen.
Hæld det hele tilbage i gryden og pisk op under svag varme indtil cremen er tyk.
Læg et lag knuste makroner i en skål.
Læg så bær og et lag creme.
Fortsæt indtil det sidste lag, der pyntes med den piskede Cremefine til Piskning.
Tips:
I stedet for at lave en skål, lav da portionsanretninger (der er nok til 4 store glas). Har du travlt så lav en MAIZENA kagecreme, rør et par skefulde pisket Cremefine til Piskning i for at gøre cremen mere let. Rør lidt vaniljesukker med i Cremefine til Piskning, det giver en god og sød smag. Lav evt. triflien dagen inden servering, men vent med at komme skum på til lige inden servering.