Gelé:
¼ liter hindbær-ribssaft
4 blade husblas
mousse:
125 g friske eller frosne jordbær
3 spsk sukker
1 spsk citronsaft
3 blade husblad
¼ liter piskefløde, pisket til skum
Pynt:
100 g friske eller frosne jordbær
1-2 spsk sukker
4 blade husblas udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Saften røres i. En skål, der rummer 6 dl, stilles i isvand. Gelésaften hældes i og vendes rundt i skålen, til den er beklædt med gelé. Jordbærrene moses, blandes med sukker, citronsaft og den udblødte, smeltede husblas. Flødeskummet vendes forsigtigt i. Moussen fyldes i formen, der dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen. Desserten afkøles. Kort tid før serveringen dyppes formen et sekund i kogende vand. Buddingen vendes ud og garneres med sukkerstrøede jordbær.
Desserten kan også laves i en randform. Når den er rettet an, fyldes den med ananasterninger i midten.