Logo

Tivolibudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gelé:
¼ liter hindbær-ribssaft
4 blade husblas

mousse:
125 g friske eller frosne jordbær
3 spsk sukker
1 spsk citronsaft
3 blade husblad
¼ liter piskefløde, pisket til skum

Pynt:
100 g friske eller frosne jordbær
1-2 spsk sukker

4 blade husblas udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Saften røres i. En skål, der rummer 6 dl, stilles i isvand. Gelésaften hældes i og vendes rundt i skålen, til den er beklædt med gelé. Jordbærrene moses, blandes med sukker, citronsaft og den udblødte, smeltede husblas. Flødeskummet vendes forsigtigt i. Moussen fyldes i formen, der dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen. Desserten afkøles. Kort tid før serveringen dyppes formen et sekund i kogende vand. Buddingen vendes ud og garneres med sukkerstrøede jordbær.
Desserten kan også laves i en randform. Når den er rettet an, fyldes den med ananasterninger i midten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her