Logo

Petits fours med hvid chokolade og karamel-anis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Chokoladeform, ca. 20 stk)
 
300 g hvid chokolade
Karamel-anisfyld:
65 g sukker
¼ dl vand
2 cl Pernod Ricard
2 stjerneanis
1 dl piskefløde
 
Temperer den hvide chokolade (anvisning står som regel på chokoladepakkens bageti­ket!). og fyld de små huller i chokoladeformen en fjerdedel op. Lad chokoladen sætte sig.
 
Karamelfyld: Kog sukker og vand let gylden.
Tilsæt Pernod og stjerneanis og til sidst fløde.
Lad karamellen simre i ca. 10 minutter.
Tag stjerneanisen op og køl karamellen af.
Fordel karamel-anisfyldet oven på chokoladebundene. Stil på køl, til fyldet har sat sig.
Top op med hvid chokolade og stil atter på køl, til chokoladen har sat sig.
Slå chokoladerne ud og server!
 
Til denne opskrift er brugt Scharffenberger chokolade. Brug altid kvalitetschokolade uanset mærke - og husk, at korrekt temperering er vigtig for resultatet.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her