6 æg
150 g sukker
2 spsk majsmel
4 spsk kakao
4 dl piskefløde
6 dl sødmælk
15 smuldrede amarettismåkager
1 lille glas mørk rom - ca ½ dl
Til karamellen:
50 g sukker
2 spsk vand
Forvarm ovnen til 160ºC.
Pisk æg, sukker, majsmel og kakao cremet.
Tilsæt fløde, mælk, rom og de smuldrede amaretti og bland alt godt.
Kom sukker og vand på en pande og varm det op, til sukkeret karamelliserer og skifter farve.
Hæld det karamelliserede sukker i bunden af 6 portionssouffléskåle.
Hæld kageblandingen ovenpå og sæt formene i ovnen i en bradepande fyldt med vand.
Bag dem i ca 1 time.
Tag formene ud, lad desserten køle af og sæt den i køleskab i 2-3 timer.
Vend desserten ud på tallerkener og server den med flere amarettikager.