Dej:
3 æg
1 dl kærnemælk
2 ½ dl kaffefløde
125 g hvedemel
1 knsp.salt
smør til stegning
6 sharonfrugter
50 g sukker
2 spsk citronsaft
25 g mandelflager
Pisk de nævnte dele sammen til dejen og bag 6 pandekager.
Skyl sharonfrugterne og skær den ene af frugterne i 6 skiver til pynt. Resten blendes til en fin pure i en blender sammen med sukker og citronsaft.
Rist mandelflagerne i ovnen i 3-4 min. el. rist dem under omrøring på en tør pande.
Fordel sharonpuréen på pandekagerne og rul dem sammen.
Lige inden serveringen kan de varmes på næstnederste rille i ovnen. Sæt dem i en kold ovn, tænd på 200ºC og giv dem 10 min. regnet fra det tidspunkt, hvor ovnen tændes.
Servér dem skåret midt over og drysset med ristede mandelflager og sharonfrugtskiverne.