En lækker kagebund, med skønne melontern og dejlig råcreme - så er desserten fin
Til 4-6 personer Tilberedningstid: 1 time
#
4 æg
160 g (2 dl) melis
150 g (2½ dl) hvedemel
1 tsk bagepulver
smør til formen
1 honningmelon
Råcreme:
2 dl piskefløde
1 æggeblomme
2 spsk melis
*
1. Råcreme: Pisk fløden stiv.
Rør æggeblommen med sukker til en æggesnaps og vend fløden
i.
Hæld så råcremen i en kande og server den iskold til
desserten.
2. Skær melonen over og fjern kernerne.
Skræl den og skær frugtkødet i store terninger, der lægges i
en skål.
Dæk den til og stil den i køleskabet.
3. Pisk æg og sukker til en æggesnaps.
Sigt hvedemel og bagepulver ned i æggene og vend det i med
let hånd.
4. Smør en springform med smør og drys med rasp.
Hæld dejen i og bag kagen i en varm ovn ved 180 °C i ca. 35
min. på midterste rille.
5. Tag kanten af springformen og lad kagen køle lidt, før
den forsigtigt vendes ud på en bagerist.
6. Læg kagen på et serveringsfad og dryp med saften fra
melonen.
Fordel melonterningerne ovenpå.
Serveres med råcreme eller flødeskum.