1 ½ dl kefir
1 ½ dl sødmælk
8 past. æggeblommer
135 g sukker
1 stang vanilje
300 g hvid chokolade
50 g mokkabønner
4 æggeblommer
30 g sukker
1 håndfuld citronmelisse
1 håndfuld mynte
2 dl fløde
Pisk æg og sukker vaniljekorn og mælk sammen og varm det langsomt op afkøl og hæld kefir i. Frys iscremen rør hver ½ time inden de helt fryser.
Kog mokkabønner op med vand der lige dækker i 5 min. Si vandet fra og hæld kogende vand over krydderurtebladene. afkøl bladene og blend dem.
Chokolade smeltes over vandbad. Æggeblommerne piske lyse og luftige med sukker over vandbad. Når piskeriset danner spor er den klar.
Myntemousse:
Pisk æggemassen sammen med den afkølede chokolade og tilsæt de blendede blade og 3 spsk moccaekstrakt og rør cremen jævn. Vend den stiftpiskede fløde i og stil i køleskab. Desserten formes med spiseske som æg på tallerkner sammen med kefiris og frisk sommerbær.