Gelé:
¼ liter sød ribs- eller hindbærsaft
4 blade husblas
Flødebudding:
1 helt æg
3 spsk sukker
½ liter fløde
5 blade husblas
½ liter karamelsauce eller saftsauce
Pynt:
1 ½ dl piskefløde, pisket til skum
1 tsk Vanila
10 smuttede, hakkede mandler
Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Frugtsaften røres i. En form, der rummer ¾ liter stilles på is. Gelésaften hældes i. Formen vendes og drejes, til den er beklædt indvendig.
Flødebudding:
Et helt æg og sukker piskes sammen. Fløden koges og dryppes i under piskning. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Den udblødte husblas og Vanila smeltes i den varme creme. Den afkøles helt, men før den stivner hældes den i formen. Formen dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen, og stilles koldt. Lige før serveringen vendes buddingen ud, pyntes med flødeskum og drysses med Vanila og mandler.