Logo

Jordbærfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær
1 dl appelsinsaft
8 blade husblas
3 æg
100 g sukker
2 dl fromage blanc

Tag jordbær fra til pynt og hak resten i blender med appelsinsaft.
Læg husblas i blød og pisk æggeblommer og sukker sammen.
Tilsæt jordbær og fromage blanc og hæld smeltet husblas i under
omrøring.
Pisk æggehvider stive og vend i.
Pynt med skivede jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her