Bund:
½ kg groft revet marcipan
100 g sukker
1 æg
½ dl vand
125 g margarine (mælke og soyafri)
75 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Kompot:
5 skyllede, snittede rabarberstilke, dampet møre i ovnen og drysset
med flormelis (50 g)
250 g jordbær i skiver
Marengs:
3 stiftpiskede æggehvider
150 g flormelis
175 g kokosmel
Bland marcipan, sukker og æg i en skål.
Giv vand og margarine et opkog.
Flyt gryden fra varmen, lad margarinen smelte og pisk denne blanding i marcipanmassen.
Vend melet, blandet med bagepulver, i, og bred dejen ud i en smurt springform.
Bages i ovnen ved 175 o i 30 min.
Mens bunden bager, blandes de dampede rabarber med jordbærene.
Når bunden er bagt, fordeles kompotten over den.
Bland de stiftpiskede hvider med flormels og kokosmel og bred det over
kompotten.
Bag kagen færdig ved 180 o i 20-40 min til marengsen er gylden og stivnet.