Hindbær milkshake
1 l sødmælk
2 spsk melis
4 dl friske hindbær
isterninger
nogle bær til pynt
Kom bær og melis i en blender eller i en høj skål og hæld mælken over.
Pisk nogle minutter, til blandingen bliver luftig og skummende.
Læg nogle isterninger i 4 høje afkølede glas.
Hæld milkshaken i glassene og pynt med bær. 23 æggeblommer
3 spsk flormelis
1 dl stærk kaffe
4-5 fyldte chokolader med pebermynte (After eight)
3 dl piskefløde
½ dl reven mørk chokolade
Pisk æggeblommerne godt med flormelis.
Hæld blandingen i en gryde og lad det varme langsomt op under piskning.
Rør eller pisk hele tiden til det begynder at jævne.
Tag derefter gryden fra varmen.
Kom de fyldte chokolader i og pisk til de er smeltede.
Lad cremen afkøle.
Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt i cremen.
Hæld desserten i en skyllet form eller i portionsskåle.
Sæt formen i fryseren i ca. 3 timer for en stor portion og ca. 1 ½ time
for portionsstørrelser.
Drys med reven chokolade ved anretningen.