Det er festligt at
sætte en steg på bordet, for det er ikke hverdagsmad. Til en særlig middag
hører selvfølgelig en lækker dessert, og vi foreslår en frisk frugtsalat.
4 personer. Arbejdstid:
30 min.
#
250 g blå og grønne
vindruer
4 skiver frisk
ananas
2 stk sharonfrugter
(også kaldet kaki)
2 små bananer
75 g pekan- eller
valnøddekerner
250 g skyr naturel
eller kvark
1 dl flydende
honning
*
Skyl vindruerne,
skær dem i halve, og fjern evt. kernerne.
Skær skrællen af
ananassen, og skær frugt kødet i små stykker.
Vask
sharonfrugterne, skær evt. dækblade væk, og skær frugterne i små stykker.
Skræl bananerne, og
skær dem i skiver.
Bland alle frugterne
med pekannødder.
Rør skyr med
honning, og server det til frugtsalaten.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin