Logo

Ingefærsyltet ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g ananaskød (½ ananas)
1 dl vand
50 g sukker
2 cm frisk ingefær
 
Skær ananaskødet i tern på ca. 1x1 cm.
Fjern under denne proces den hårde kerne.
Skræl ingefæren og skær den i meget tynde skiver.
Kom ingefær, vand og sukker i en gryde.
Kog det langsomt op og lad det så simre ved svagt blus ca. 20 minutter, således at det oprindelige sukkervand omdannes til en gylden tyktflydende sirup.
Smid straks ananasstykkerne i og træk gryden bort fra varmen.
Hæld blandingen over i en anden skål til serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her