Logo

Irish coffee is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 krammerhuse
1 spsk hele kaffebønner
2 dl sødmælk
2 æggeblommer
3 spsk farin
2 dl piskefløde
1 spsk whisky

Bring kaffebønner og mælk i kog og lad den trække i 2 timer.
Si kaffefløden og pisk den sammen med æggeblommer og farin.
Varm kaffecremen op under kraftig omrøring til den er tyk, den må ikke koge.
Cremen afkøles og fløden piskes til skum og vendes i.
Smag til med whisky og hæld cremen i en isform og sæt den i fryseren. Rør jævnligt i isen under indfrysningen.
Lav kugler af isen og fyld den i kræmmerhusene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her