Logo

Hyldeblomstfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
4 spsk sukker
6 skive husblas
2 dl hyldeblomstsaft
2 ½ dl piskefløde
 
Pynt:
flødeskum
chokolade revet
 
Ægblommerne piskes med sukkeret, til de er lyse og skummende.

Husblassen udblødes i koldt vand 10 minutter.
Smeltes over vandbad og blandes med hyldeblomstsaften.
Denne blanding vendes i æggesnapsen.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Pyntes med flødeskum og evt. revet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her