Logo

Hjemmelavet is med makron og vanille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
3 strøgne spsk sukker
4 dl piskefløde
6 makroner
3 tsk vanilje
 
Æggeblommerne røres med sukkeret.
Hviderne piskes stive, fløden piskes stiv.
Hviderne blandes i de rørte æg, og makronerne knuses let i hånden og røres i sammen med fløde og vanilje.

Cremen fyldes i en form fx en sandkageform.
Fryses i tre timer.

Man skal røre en gang imellem ellers falder æggene til bunds. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (133 stemmer)
Siden er blevet set 3.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her