300 g marcipan
3 æg
1 spsk sukker
3 dl piskefløde
1 l friske eller frosne bær fx. hindbær, jordbær eller blåbær.
Pynt: 2 dl flødeskum der er sprøjtet på samt ½ l bær.
Riv marcipanen groft.
Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum.
Bland marcipan og æggehvide.
Tag en aflang brødform, 1 ½ l, og tegn 3 rektangler af formens bund på papiret og bag bundene ved 150ºC i ca 20 min.
Vend bundene over på en rist og træk papiret af.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Pisk også fløden og bland den sammen med bærrene.
Læg bunde og bærcreme lagvis i formen.
Begynd og slut med en mandelbund.
Dæk formen med alufolie og stil den i fryseren i mindst 4 timer.
Vend tærten ud ca 20 min inden serveringen.