Logo

Glaserede bananer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

8 bananer

2 tsk kardemomme

1 spsk sukker

40 g smør

hakkede nødder, jordnødder eller solsik­kekerner

 

Smørret smeltes på en pande, og bana­nerne dryses let med kardemomme og sukker, før de steges.

De vendes på den anden side og drysses også her, indtil de er glaserede over det hele.

Hakkede nød­der, jordnødder eller solsikkekerner kan drysses over.

Spises med ymer evt. iblan­det flødeskum.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her