Logo

Flødedessert med bærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Desserter

¾ l piskefløde
75 g sukker
kornene fra en vaniljestang
4 blade husblas

Bærmousse:
300 g friske el. frosne jordbær el. hindbær
sukker

Fløde, sukker og vaniljekorn koges nogle få minutter. Husblas kommes direkte i den kogende fløde, og skal altså ikke stå i blød først. Pisk i gryden til husblasen er smeltet. Flødedesserten fordeles i 4 portionsskåle eller glas. Stilles koldt.

Serveres med blendede bær smagt til med sukker og pyntes med chokolade, valnødder el. bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her