Logo

Ricottais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 bægre pasteuriserede æggeblommer (svarer til 6 æggeblommer)
130 g sukker
4 spsk rom
500 g ricotta
 
Pisk æggeblommer og sukker skummende med en håndmixer.
Tilsæt først rom lidt ad gangen, og derefter ricottaen lidt efter lidt.
Kom massen i en fryseegnet beholder og stil den i fryseren ca. 3 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her