Logo

Ris a la mande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ris a la mande

S

e, hvordan du laver en lækker og luftig ris a la mande til juleaften. Husk at gemme en hel mandel til mandelgaven!

 

# Ingredienser:

1 portion kold risengrød kogt med sukker og vanilje

2 dl piskefløde

25 g hakkede mandler

kirsebærsauce

*

 

Sådan gør du

Skold, smut og hak mandlerne fint eller groft, men HUSK nu at gemme en HEL mandel.

Pisk fløden til skum - men ikke for stift.

Bland mandlerne i grøden.

Vend først lidt flødeskum i grøden, så den bliver lidt blød - fold resten af flødeskummet i forsigtigt, så luften ikke bliver mast ud af flødeskummet.

Ris a la mandens konsistens skal være blød og cremet - husk at komme den hele mandel i før servering.

 

Server med kirsebærsauce.

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her