Logo

Figner i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 dåse figner

1 dl portvin

½ tsk kanel

Pynt:

2 dl piskefløde

10 snittede mandler

 

De syltede figner drypper af i en sigte.

Portvin irørt kanel hældes over, og fig­nerne trækker deri 2-4 timer før servering. Der serveres med flødeskum pyntet med de snittede mandler.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her