Logo

Figner i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g figner
100 g rørsukker
1 dl vand
2 ½ dl portvin
l stk hel kanel
3 nelliker
½ usprøjtet citron
1 dl Cheasy Fraiche 9%

 
Skær citronen i skiver.
Kom alle ingredienserne i en gryde.
Varm det langsomt op til kogepunktet og lad det simre 5-10 min.
Fignerne afkøles i lagen - gerne til næste dag.
Server i skåle med Cheasy Fraiche på toppen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her