Rosa:
500 g blå vindruer
125 g sukker
1 ½ dl vand
1 citron, saft heraf
1 æggehvide
1 spsk flormelis
Lysegrøn:
500 g grønne vindruer
125 g sukker
1 ½ dl vand
1 citron, saft heraf
1 æggehvide
1 spsk flormelis
Tilbehør:
Druer dyppet i smeltet hvid chokolade
Blend druerne kort, hæld massen i en si, og lad saften løbe af. Der skal blive 3 dl saft, smid resten væk. Kog sukker og vand i 3 minutter, bland med druesaft og smag til med citronsaft. Afkøl blandingen og frys den til snesjap konsistens i en ismaskine. Pisk æggehviden næsten stiv, tilsæt flormelis og pisk videre til en stiv marengsmasse. Bland den i druesjappet og lad maskinen røre videre så marengsmassen bliver jævnt fordelt. Fyld sorbeten i en metalform og lad sorbeten stivne i fryseren natten over. Form derefter kugler. Læg dem på bagepapir og opbevar dem i fryseren. Gentag processen med den lysegrønne sorbet. Læg nu iskuglerne i forskellige farver i en portionsskål og server med druer dyppet i hvid chokolade.