1 ½ dl mælk
3 æggeblommer
3 spsk sukker
4 blade husblas
1 tsk vaniljesukker
¼ l. piskefløde, pisket til skum
Fyld:
75 g kandiserede frugter
50 g makroner
2 spsk sherry
Mælken koges. Æggeblommer og sukker røres. Mælken legeres med æggesnapsen. Den kogende mælk dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Husblas og vaniljelsukke smeltes i den varme creme, der afkøles.
Frugterne skæres i småstykker. Makronerne knuses og stænkes med vin. Når cremen begynder at blive jævn, blandes flødeskummet forsigtigt i. I en oliesmurt form lægges lagvis budding, frugt og makroner. Første og sidste lag skal være budding, og fyldet må ikke nå ud til kanten, fordi buddingen, når den vendes, skal skjule sit indhold.