1 kg jordbær
2 dl appelsinsaft
4 spsk Cointreau
24 stk lady fingers (savoioardi)
4 stk æggeblommer
4 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
500 g mascapone
2 dl piskefløde
4 stk æggehvider
Reven chokolade
Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 til pynt.
Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække 15 min. i appelsinsaft og
Cointreau.
Pist æggeblommer, sukker, vaniljesukker, mascapone samt piskefløde til
en tyk og luftig creme.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen.
Læg først lady fingers i et stort fad og dernæst de marinerede jordbær.
Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til
næste dag.
Drys med reven chokolade og pynt med resten af jordbærrene.