Logo

Dessert med mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
1 stor moden mango
Skal og saft af 1 lime
1 spsk sukker
1 ½ dl cremefraiche 38%
1 spsk flormelis
Korn af ½ stang vanilje
 
Skræl mangofrugten, fjern stenen og skær kødet i både på langs.
Kog limesaft og sukker, til det "skummer", tilsæt limeskal og hæld siruppen over mangobådene.
Pisk cremefraiche op med flormelis og vanilje.
Lækkert som natmad.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her