Logo

Amarettofromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 blade husblas
1 stang vanilje
3 æg
6 spsk sukker
3 dl kærnemælk
¼ liter piskefløde
1 dl Amaretto
 
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud (gem skallen).
Pisk hele æg, sukker og vaniljekorn sammen til en luftig blanding.
Vend forsigtigt kærnemælk i.
Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved.
Smelt den i en skål i vandbad.
Afkøl husblasen med ca. 1 dl af æggeblandingen og rør den i resten.
Pisk fløden stiv og vend den i, smag til med Amaretto.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her