Logo

Ambrosia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 grapefrugter
1 blodappelsin
1 banan
100 g blå vindruer
100 g melon
3 spsk kirsebær uden sten
3 spsk sukker
3 cl cointreau
2 dl kokosmel

Pil grape og appelsin og skær alt det hvide væk.

Del dem i små stykker og fjern alle kerner.

Halver vindruerne og tag kernerne ud.

Skræl melonen og skær den i tern.

Drys frugterne med sukker og hæld likøren over.

Lad det stå 10 minutter, hvorefter frugtsalaten drysses med kokosmel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her