Logo

Æblesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 dl æblejuice
2 æggeblommer
½ dl flormelis

Kom æblejuiven op i en lav form og stil den i fryseren. Lad den stå i fryseren ca 30 min.
Pisk æggehviderne til hårdt skum. Du skal kunne vende op og ned på skålen, uden at æggehviderne løber ud. Rør sukkeret i æggehviderne.
Bland æggehviderne i den halvfrosne æblejuice. Lad det hele stå i fryseren i yderligere 1-2 timer.
Anret sorbeten i kolde portionsglas og servér den straks.
Det går lettest, hvis du bruger en ske, som du dypper i varmt vand ind imellem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her