Logo

Æble-sneboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ liter mælk
65 g margarine
125 g hvedemel
4 æg
½ tsk kardemomme
¼ tsk Tørsleffs bagepulver
rå æblestykker
Palmin, raffinol eller olie til bagningen

Pynt:
2-3 spsk flormelis
1 tsk vanilje

Mælk og margarine bringes i kog. Melet tilsættes på en gang, og dejen piskes hurtigt sammen. De sammenpiskede æg røres i lidt efter lidt. Til sidst tilsættes kardemomme og bagepulver. Rå æblestykker blandes i dejen. fedtstoffet varmes til 185º. En ske varmes deri. Dejen formes med skeen til en bolle, der med en anden ske skubbes ned i fedtgryden. Bollerne hæver straks op og bliver lysebrune. De vendes og koges lysebrune på begge sider. Bollerne lægges til afdrypning på fedtsugende papir, drysses med sigtet flormelis og Vanila og serveres varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her