Logo

Isbakum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. vaniljeis
100 g mørk chokolade
3 spsk jordbær marmelade
2 tsk vaniljesukker
 
Chokoladen smeltes i vandbad.
Isen skæres i skiver.
Så blandes marmeladen med vaniljesukker.
Blandingen hældes oven på isskiverne.
Så hældes chokoladen ovenpå.
 
Tips: Det er en god ide at server isbakum med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her