Logo

Kaffebrød med makron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

½ l. vand
100 g gær
100 g melis
5 g salt
100 g fedtstof (margarine/smør
2 æg
lidt kardemomme
1200 g hvedemel

Makronmasse:
250 g bittermasse (kransekagemasse)
500 g melis
æggehvider
lidt hvedemel

* Tilberedning

Bland vand og gær sammen.
Tilsæt sukker, salt og kardemomme.
Tilsæt hvedemel, fedtstof og æg.
Ælt det hele godt sammen.
Rulles ud og bages, og skæres ud i skiver.
Derefter sprøjtes en stribe makronmasse på med sprøjteposen.
Bages herefter i en ikke alt for varm ovn ca 180-190 °C til de er pæne lysebrune.
PS: Skal det være luksus, drysses lidt hasselflager ovenpå.

Makronmasse:
Rør bittermasse og sukker sammen, tilsæt æggehvide (stille og rolig, så det ikke klumper), til massen bliver en lind grød (ikke for tyk, heller ikke for tynd).
Allersidst tilsættes et par skefulde hvedemel og røres med rundt et par gange.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (10 stemmer)
Siden er blevet set 19.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
75515-03-2011 11:26:42 lissi clausen
hvor længe og hvilken temp. skal den udrullede dej have

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her