Logo

Florentiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#
2 ½ dl (200g) sukker
4 æg
reven skal af 1 citron
100 g rosiner
3 ½ dl (200 g) hvedemel
50 g overtrækschokolade
*


Rør sukker og æggeblommer skummende.

Bland citronskal, rosiner og hvedemel i.

Pisk hviderne stive og fold dem i dejen, der sættes på en smurt plade med teskeer.

Bag kagerne ved 180 ºC i ca. 12 minutter.


Smelt chokoladen over vandbad.

Fyld den i et pergamentkræmmerhus med et meget lille hul og pynt kagerne, når de er afkølede.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her