Logo

Aspargestærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aspargestærte

 

Tærte af butterdej med grønne asparges og bacon. Skøn tærte der både kan serveres til brunch, frokost, forret og aftensmaden

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 40 min.

 

# Ingredienser

Aspargestærte:

2 plader butterdej, optøet

1 æg

2 æggeblommer

1 dl cremefraiche

100 g revet ost, gerne gruyere

1 tsk dijonsennep

1 bdt grønne asparges

salt og peber

1 dusk purløg

*

Tag det antal butterdejsplader du skal bruge ud af fryseren og lad dem optø.

Det tager ca. 20 minutter.

Forvarm ovnen til 220 °C.

Læg butterdejspladerne på to bageplader beklædt med bagepapir, og rids begge 1 centimeter fra kanten hele vejen rundt – uden at skære igennem.

Pisk det hele æg, og pensl den smalle kant hele vejen rundt.

Prik den inderste del af tærtebunden med en gaffel.

Forbag tærtebundene i 10 minutter.

Kom nu resten af det piskede æg i en skål sammen med æggeblommer, cremefraiche, revet ost, sennep, salt og peber.

Pisk det hele sammen, og fordel massen i tærtebundene.

Skær enderne af aspargesene, og fordel dem oven på.

Bag ved 200 °C i 20 minutter, eller til æggemassen har sat sig.

Drys med hakket purløg, og servér aspargestærterne lune og gerne med en god salat som tilbehør.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her