Aftensmad Hovedret Pastaret
Her er en grøn pastaret,
som kan serveres som hovedret - evt. med en salat først eller på italiensk vis:
som en forret til 4 personer - efterfulgt af kød eller fisk.
Arbejdstid: 15 min.
Udblødningstid: ca. 30 min. Kogetid: ca. 12 min.
2 personer. Er du
alene så halver portionen.
# Ingredienser til Pasta med
svampe-flødesauce:
35 g tørrede
rørhatte eller andre svampe
1 fed hvidløg
2 håndfulde
bredbladet persille
2½ liter vand
1 spsk groft salt
250 g lang, tørret
pasta (fx linguine eller spaghetti)
15 g smør
2 dl piskefløde
2-3 tsk citronsaft
salt og peber
Tilbehør: citron
*
Sådan laves Pasta
med svampe-flødesauce:
SKYL de tørrede
svampe og læg dem i blød i koldt vand ca. 30 min.
Dryp svampene godt
af.
Pil hvidløgsfeddet
og hak det fint.
Skyl og tør
persillebladene og hak dem med en kniv.
Sæt vand over til at
koge pastaen.
Tilsæt salt, når
vandet koger og kog pastaen uden låg efter pakkens anvisning.
Steg de hakkede
hvidløg i smør, uden at de tager farve.
Tilsæt fløde og kog
ind til det halve.
Tilsæt svampene og
kog et par min.
Tilsæt persille og
smag saucen til med citronsaft, salt og peber.
Hæld vandet fra pastaen
og vend den straks i den varme svampeblanding.
Server straks, med
et stykke citron.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------