Logo

Sydlandsk kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-600 g små nye kartofler
½ citron saften heraf
4 spsk ekstra jomfruolivenolie
2 spsk hakket frisk basilikum
salt, friskkværnet sort peber
1 lille rødløg hakket fint
12 udstenede grønne oliven skåret i halve
4 blommetomater uden kerner hakket groft
25 g pinjekerner ristet let
4 æg hårdkogte og pillede
 
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12-15 minutter, til de er netop møre.
Lad dem dryppe af, skær dem i halve og kom dem i en stor skål.
Pisk 1 spsk af citronsaften, olivenolie, basilikum og rigeligt salt og peber sammen i en lille skål.
Hæld dressingen over kartoflerne og stil dem til afkøling.
Tilsæt hakket løg, oliven, hakkede tomater og pinjekerner og vend det godt sammen.
Umiddelbart før serveringen hakkes æggene groft og drysses over salaten, der vendes hurtigt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her