Logo

Syrisk brødsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 agurk
6 tomater
4 løg
2 fed hvidløg
4 friske mynteblade
3 spsk olivenolie
8 skiver hvedebrød

Rids agurkens skind med en gaffel, skær den i skiver på en halv cm. tykkelse, halvér dem, læg dem i dørslaget og bland dem med salt og peber. Slå kogende vand på tomaterne og flå dem.
Skær dem i passende stykker.
Bland agurk og tomat med de hakkede løg, olivenolie og mynteblade, pres hvidløgene over og bland igen.
Servér brødet i terninger, ristet på panden i olie og drysset over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her