Logo

Sydamerikansk skaldyrssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sydamerikansk skaldyrssalat

1 julesalat
200 g pillede rejer
200 g muslinger uden skaller
eller
400 g pillede rejer

Citrusvinaigrette:
saft fra 1 appelsin, 1 citron og 1 lime
½ tsk vaniljesukker
1 spsk flormelis
½ hakket rød chili
2 spsk tyndt skåret purløg
1 spsk olie
½ tsk salt
¼ tsk peber

Pynt:
2 spsk ristede cashewnødder
2 spsk fintstrimlet purløg

 

Vaniljesukker og flormelis koges op med ca. ¼ af frugtsaften, til sukkeret er opløst. Tages fra varmen og tilsættes resten af saftblandingen.

Smages til med frisk hakket chili, salt og peber.
Ved anretning lægges bladene fra julesalaten, så de dækker bunden af et fad. Muslinger og rejer lægges oven på bladene.

Citrusvinaigretten hældes over.

Inden servering drysses retten med purløg og cashewnødder.
Retten kan serveres enten lun eller afkølet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her