Logo

Mimosesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hårdkogte æg
100 g groftreven knoldselleri eller blegselleristilke
2 små æbler
1-2 skiver frisk eller henkogt ananas
salatblade

Dressing:
150 g mayonnaise
1 dl piskefløde
1 spsk citronsaft
1 spsk ananassaft

Pil æggene og tag æggeblommerne fra hviden.
Hak æggehviden fint og bland den med selleri, æble- og ananasterninger.
Rør dressingen sammen og smag den godt til.
Vend blandingen i og anret på friske salatblade i en skål.
Purér æggeblommerne gennem en sigte direkte over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her