700 g kyllingebryst
1 salat
brøndkarse
150 g sukkerærter
5 forårsløg
1 agurk
150 g sukkerærter
5 forårsløg
1 agurk
150 g cashewnødder
200 g flødeost 60+
1 dl kokosmælk
3 grønne chilier
1 lime
salt
Marinade:
2 spsk limesaft
½ dl sojasauce
4 tsk sød chilisauce
1 tsk sesamolie
Skær kyllingen i meget tynde strimler.
Rør limesaft, sojasauce, chilisauce og sesamolie sammen og læg kødet i
marinaden mindst ½ time.
Svits kødet ved kraftig varme i 4 min.
Bræk salaten i mindre stykker og bland med brøndkarse, sukkerærter,
snittet forårsløg og agurk i skiver.
Læg kødet på og drys med cashewnødder.
Kokoscreme: Rør flødeost, kokosmælk og finthakkede chili uden kerner
sammen og smag til med limesaft og salt.
Kom lidt af kokoscremen over salaten og server resten i en skål.
Salaten spises med et godt hjemmebagt brød.