700 g kyllingebryst
Marinade:
2 spsk limesaft
½ dl sojasauce
4 tsk sød chilisauce
1 tsk sesamolie
1 salathoved (ell. grøn/rød salat)
1 bakke brøndkarse
150 g sukkerærter
5 forårsløg
1 agurk
150 g cashewnødder
Creme:
200 g flødeost 60+
1 dl kokosmælk
3 friske grønne chilier
1 lime
køkkensalt
A.Skær kyllingen i meget tynde strimler.
Marinade: Rør limesaft, sojasauce, chilisauce og sesamolie sammen og læg kødet i marinaden mindst ½ time.
B. Svits kødet ved kraftig varme i 4 min.
C. Bræk salaten i mindre stykker og bland med brøndkarse, sukkerærter, snittet forårsløg og agurk i skiver.
Læg kødet på og drys med cashewnødder.
Kokoscreme: Rør flødeost, kokosmælk og finthakkede chili uden kerner sammen. Smag til med limesaft og salt.
Kom lidt af kokoscremen over salaten og server resten i en skål.
D. Salaten spises med et godt hjemmebagt brød.