Logo

Kyllingesalat med kokoscreme, Asiatisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Noget flyvende, noget grønt, noget rundt, noget surt og noget stærkt - det er såmænd det hele når det skal være asiatisk og lækkert...

700 g kyllingebryst
Marinade:
2 spsk limesaft
½ dl sojasauce
4 tsk sød chilisauce
1 tsk sesamolie

1 salathoved (ell. grøn/rød salat)
1 bakke brøndkarse
150 g sukkerærter
5 forårsløg
1 agurk
150 g cashewnødder

Creme:
200 g flødeost 60+
1 dl kokosmælk
3 friske grønne chilier
1 lime
køkkensalt

 

A.Skær kyllingen i meget tynde strimler.

Marinade: Rør limesaft, sojasauce, chilisauce og sesamolie sammen og læg kødet i marinaden mindst ½ time.

B. Svits kødet ved kraftig varme i 4 min.
C. Bræk salaten i mindre stykker og bland med brøndkarse, sukkerærter, snittet forårsløg og agurk i skiver.

Læg kødet på og drys med cashewnødder.

Kokoscreme: Rør flødeost, kokosmælk og finthakkede chili uden kerner sammen. Smag til med limesaft og salt.
Kom lidt af kokoscremen over salaten og server resten i en skål.

D. Salaten spises med et godt hjemmebagt brød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her