Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx
nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er
naturligvis helt gratis.
(6 pers.)
# Ingredienser
350 g kogt, koldt kyllingekød
250 g dybfrosne ærter
250 g dybfrosne majs
250 g champignoner
1 strimlet salathoved
Tilbehør: flute.
Mango sauce
3½ dl cremefraiche
18 %
3-4 spsk
sød mango chutney
salt
½ tsk det tredie krydderi
evt. citronsaft
Pynt: hakket mango chutney.
* Fremgangsmåde
Skær kyllingekødet i store terninger.
Kog ærter og majs i letsaltet vand 5 min. Afkøl dem.
Skær rensede champignoner i skiver.
Arranger det hele stribevis på et fad.
Hak mangoen fint med en kniv eller i persillekværn.
Bland det hele sammen og smag saucen til.