Logo

Bondesalat med røde kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne lækre salat med røde kartofler til frokost eller som tilbehør til kødretter. Røde kartofler er blot en bestemt sort kartofler. Kartofler er i familie med aubergine og tomat.


¾ kg røde kartofler skåret i 2 ½ cm. bidder
1 mellemstor buket broccoli skåret i små stykker
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk salt
1 stor rød peberfrugt skåret i tynde strimler
½ l. friske majskerner (fra 2 store kolber)
2 spsk olivenolie
2 dl yoghurt naturel
2 tsk hakket frisk timian
¼ tsk friskkværnet sort peber

*
 
Opvarm kartoflerne og 3 liter vand i en 4 l. gryde over kraftig varme, og
bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 10 minutter.
Tilsæt majsene, lad dem simre i 5 minutter.
Tilsæt broccoli, lad det hele simre i endnu 2 minutter, eller indtil
grønsagerne er møre.
Hæld vandet fra.
Skyl grønsagerne i koldt rindende vand.
Bland yoghurt, olie, eddike, timian, salt og peber i en stor skål, og rør det godt sammen.
Tilsæt grønsagsblandingen og de røde peberfrugtstrimler, bland det godt.
Server ved stuetemperatur, eller sæt salaten i køleskabet til senere
servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her